fbpx
Футбол

«Ярмоленко буде потужним мужиком, який, сподіваюся, потягне “Динамо”», – Олександр Головко

 Екс – футболіст київського «Динамо» Олександр Головко дуже високо оцінив рівень гри вінгера «біло – блакитних» Андрія Ярмоленка. Крім того, Головко поділився своїм баченням висловлювань Ярмоленка після матчу «Динамо» – «Генк» щодо київських уболівальників.

 «Зараз Ярмоленко дуже чудово виглядає. Він – один з небагатьох гравців, який, і це видно, вболіває за свою команду по – капітанськи», – розповів експерт.

 Щодо жорсткої реакції вболівальників на слова Ярмоленка після матчу «Динамо» – «Генк», то в цьому немає нічого страшного.

 «Ярмоленко пройде через всі ці випробування і буде, скажімо так, потужним мужиком, який, я сподіваюся, потягне за собою команду», – заявив Головко.

 Інша справа, міркує експерт, що Ярмоленку потрібно довіри, щоб він міг дозволити собі вимагати з усіх футболістів, які виходять з ним в одних футболках.

 «А самі його слова про вболівальників – це лише емоції, нехай вони сильно на нього не ображаються і не пишуть різне. Він хлопець молодий і яскравий», – додав експерт.

 У свій час весь стадіон взагалі кричав «Ганьба!» на адресу «динамівців».

 «Не міг зрозуміти, яка взагалі "ганьба", що вам від нас треба, поясніть. Справжніх уболівальників насправді не так багато, а як пояснити всім іншим, що футбол – це важка праця?», – дивується Головко.

 Він запропонував взяти кого-небудь з уболівальників, який кричить образливі слова футболістами, дати йому тиждень потренуватися.

 «Він реально помре, не захоче ніяких грошей, повірте мені!», – стверджує екс – футболіст «Динамо».

 Інша справа, що так, як відповів Андрій Ярмоленко уболівальникам, через телебачення, – це теж неправильно. Не секрет, що без уболівальників – це не футбол, і люди приходять дійсно на подання, а футболісти – це актори, які повинні показувати гру.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: