fbpx
Новини світу

Шість комплексів “Панцир-С” забезпечуватимуть безпеку Олімпіади в Сочі

 Віце-прем’єр Росії Дмитро Рогозін, будучи присутнім на церемонії дострокової передачі шести зенітно-ракетних гарматних комплексів "Панцир-С" міністерству оборони РФ, заявив, що ці бойові машини відправляться нести бойове чергування в олімпійський Сочі. "Сьогодні ці машини відправляться у війська для вирішення важливого ​​бойового завдання – забезпечення безпеки зимових Олімпійських ігор в Сочі", – сказав заступник голови російського уряду.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Зенітно-ракетні гарматні комплекси передані Мінобороні на два місяці раніше запланованого терміну. З Тули вони відправляться в Ашулук, де будуть проведені тренувальні стрільби, а звідти «Панцир-С» доставлять в Сочі. За словами начальника зенітно-ракетного озброєння ВПС РФ Віктора Гуменного, ці два місяці були дуже важливі для того, щоб бойові розрахунки пройшли навчання.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

 Дмитро Рогозін, виступаючи на церемонії передачі бойових машин, зробив особливий акцент на надійності зенітно-ракетних гарматних комплексів. «По суті справи, ми сьогодні стоїмо біля витоків створення цілого сімейства систем ППО "Панцир". Це дуже важливо», – підкреслив віце-прем’єр.

"Панцир-С" (відео):

За словами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: