fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

ДПтС зробила заяву про інцидент з Сергієм Павличенком

 Сьогодні ми наводили заяву народного депутата Екраіни Ігоря Швайки про те, що з’явилася інформація про побиття Сергія Павличенка. Нардеп повідомив, що він у понеділок має намір приїхати до Харківської виправної колонії № 12 , щоб розібратися в тому, що трапилося. Також повідомлялося, що Сергій Павличенко нібито намагався порізати собі вени.

 Трохи пізніше в ЗМІ з’явилася заява української державної пенітенціарної служби, що стосується інциденту з Сергієм Павличенком. У цій заяві йдеться про нервову і неадекватну поведінку засудженого, а також про те, що він завдав собі на шиї пошкодження лезом від одноразової бритви.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 У заяві ДПтС, яку сьогодні наводиться в ЗМІ, сказано наступне: «16 вересня 2013 в Диканівську виправну колонію (№ 12) управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області прибув для подальшого відбування покарання засуджений Павличенко Сергій Дмитрович, 1992 року народження». Далі в заяві ДПтС сказано, що « … до проведення співробітниками установи його повного особистого обшуку, Павличенко, скориставшись прихованим в ротовій порожнині лезом від одноразової бритви, завдав собі незначні подряпини на шиї. До того ж засуджений поводився дуже нервово і неадекватно».

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

 У пенітенціарній службі повідомляють, що з Сергієм Павличенком були проведені відповідні роз’яснювальні профілактичні бесіди, а також засудженому була надана необхідна медична допомога.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: