fbpx
Футбол

ЧС з пляжного футболу. Україна програла Бразилії

 Збірна України з пляжного футболу, яка зараз виступає на чемпіонаті світу на Таїті, зазнала поспіль вже другої поразки. Цього разу українська дружина програла чотириразовому чемпіону світу – збірній Бразилії – з рахунком 2:4 (0:2 , 1:0 , 1:2).

 Відзначимо, що другий матч на чемпіонаті світу Україна почала тією ж стартовою п’ятіркою гравців, що і в попередньому програшному матчі проти Сенегалу. Воротар Віталій Сидоренко, польові – Ігор і Олег Борсюк, Олег Зборовський та Роман Пачев.

 У першому таймі збірна Бразилії вийшла вперед після голів Бруно Мальяша і Бруно Ксавьера.

 Проте вже у другому таймі Олег Зборовський відіграв один м’яч на користь України. На початку третього тайму воротар української команди Володимир Гладченко, який вийшов замість Сидоренка, точно і сильно виконав штрафний удар, зрівнявши рахунок – 2:2.

 Незважаючи на такий хід гри, утримати нічию українські футболісти – пляжники так і не зуміли. Спочатку кращий бомбардир Бразилії Бруно Ксав’єр вивів свою команду вперед, а за півтори хвилини до кінця матчу Даніель закріпив перевагу Бразилії – 4:2.

 Незважаючи на програш, українці дали бій одній із найтитулованіших збірних світового пляжного футболу. Зокрема, українські футболісти завдали 31 удар по воротах бразильців, в той час як бразильці – лише 22. При цьому співвідношення ударів у створ – 10 на 8, а кутових 5 на 3 на користь України.

 Додамо, що в іншому матчі в групі «С» збірна Ірану обіграла Сенегал – 5:3.

 Як підсумок, після ігор 2- го туру у збірної Бразилії – 6 очок, у Сенегалу та Ірану по 3, в України – 0 .

 Нагадаємо, що свій останній матч у рамках групового турніру на Таїті збірна України зіграла 23 вересня проти збірної Ірану. При своєму виграші з різницею в 2 м’ячі і перемоги збірної Бразилії над Сенегалом в українських футболістів буде шанс вийти до чвертьфіналу.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: