fbpx
Шоу-бізнес

Періс Хілтон зробила на Ніка Картера “жахливий вплив”

Писати мемуари – доля людей літніх, які багато побачили і мають багатий життєвий досвід. Їм є чим поділитися, у них є чому повчитися. Однак все більша і більша кількість селібріті поспішають розвіяти цей міф, видаючи опуси про своє не настільки тривале, але від цього не менш насичене життя.

Не відставати від модної тенденції вирішив і 33-річний соліст групи Backstreet Boys Нік Картер, написавши автобіографію, в якій поділився з шанувальниками спогадами про бурхливе минуле, зокремаі і про пристрасний роман з Періс Хілтон. Самій Періс навряд чи сподобається те, що написав про неї колишній бой -френд – Нік звинуватив світську левицю в тому, що вона зробила на нього « жахливий вплив».

«Періс була найгіршою людиною в світі, з ким я міг тоді зв’язатися. Вона пробуджувала в мені найгірші інстинкти. Все це могло закінчитися для мене трагедією, адже свого часу я міг спожити за одну ніч екстазі, кокаїн і пляшку горілки» – згадує Нік Картер, додаючи, що  "кількість речовин, які я приймав, позначилася на роботі мозку, а тепер через них у мене трапляються напади депресії".

Періс Хілтон зробила на Ніка Картера "жахливий вплив" (відео):

За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: