fbpx
Політика

У Єгипті знову поновилися сутички

 Після п’ятничної молитви ісламісти зазвичай починають влаштовувати безлади, не став винятком і минулий день. Близько десяти людей постраждали у сутичці, що сталася між ісламістами та мешканцями Суеца на півночі Єгипту. Невеликі сутички з прихильниками руху «Брати-мусульмани» відбулися і в інших єгипетських містах.

 У Каїрі вуличні заворушення виникли відразу в декількох столичних районах, сигналом стала перестрілка в каїрській підземці, яку влаштували "Брати- мусульмани". За попередніми даними, в результаті стрілянини постраждала одна людина.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 На витівки ісламістів поліція відреагувала посиленням заходів безпеки в каїрському районі Геліополіс навколо президентського палацу "Аль- Іттіхад". Крім того, в передмісті єгипетської столиці Кердасе, в якому місяць тому було скоєно напад на поліцейську дільницю, почалася спільна армійсько-поліцейська операція по зачистці міста від екстремістів.

 Як повідомляється, в її ході вже затримано близько ста підозрюваних у вбивствах і погромах.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Тим часом, у багатьох єгипетських містах продовжує діяти комендантська година, з початком якої добропорядні єгиптяни намагаються не виходити на вулицю без особливої ​​на те потреби.

 За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: