fbpx
Політика

Обама зустрінеться з президентами Нігерії, Лівану і Палестинської національної автономії

 Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама наступного тижня запланував три двосторонні зустрічі: з президентами Палестинської національної автономії, Лівану та Нігерії. Дані зустрічі пройдуть в рамках роботи Генеральної Асамблеї ООН. Про це повідомляє помічник держсекретаря США Дін Піттмен.

 «Президент виступить у вівторок. Також він проведе зустріч з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном. Дана зустріч відбудеться у форматі ланчу. Також Барак Обама зустрінеться і з президентом Нігерії, Лівану і президентом Аббасом. Зазначимо, що під час прийому світових лідерів буде присутня і перша леді », – заявив дипломат.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Також Піттмен додав, що в Нью-Йорку буде знаходитися і держсекретар США Джон Керрі. Однак у даний момент програма зустрічей державного секретаря ще не складено.

 Трохи пізніше стане відомо про дати тристоронньої зустрічі Джона Керрі з генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном і міністром закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим. Відзначимо, що дана зустріч пройде в тристоронньому форматі в Нью-Йорку.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: ukrinform.ua

 

Читайте також: