fbpx
Футбол

«У “Динамо”немає людини, яка може адекватно провести трансферну політику», – агент

 Футбольний агент Андрій Головаш поділився своєю думкою про ситуацію в «Динамо». Зазначимо, що Головаш представляє двох футболістів «Динамо», – Дениса Гармаша та Євгена Хачеріді.

 На думку агента, зараз головною проблемою «Динамо» є відсутність фахівця, який в змозі провести трансферну політику, відповідну до цілей клубу.

 «Коментувати відставку тренера або відставку – це не моє питання», – додав агент.

 Він знає, що зараз разом з київським клубом в пресі фігурують імена Шаафа і Магата. Підтвердити або спростувати цю інформацію неможливо. Головаш нагадав, що обидва цих тренери закінчували свою кар’єру в Бундеслізі не найкраще: стадіони їх освистували, а їх команди не показували результатів. У результаті, «Вольфсбург» та «Вердер» ледве не вилетіли з чемпіонату.

 «Не думаю, що Шааф і Магат можуть щось змінити в "Динамо"», – заявив агент.

 Все-таки, впевнений агент, зараз основна проблема київського «Динамо» – відсутність людини, яка може провести адекватну трансферну політику у відповідності з тими критеріями, які вимагає клуб. У Київ приїжджають футболісти непоганого класу, але це все-таки не супер – клас. Тим не менше, міркує Головаш, цих гравців потрібно якось бачити в команді.

 «У Київ футболістів привозять і ставлять або не на свою позицію, або вони грають не у свій футбол. Таке враження, що в "Динамо" людей багато, а команди немає», – заявив агент Хачеріді і Гармаша.

 Головаш не зміг відповісти на питання, чи є це проблемою тренера: «Я не знаю, хто хотів купити цих футболістів».

 У всякому разі, стверджує експерт, сам процес приїзду футболістів в «Динамо» впродовж вже багатьох років йде не зовсім, як треба. Перша зміна має бути наступна – у клубі повинна з’явитися людина, яка буде не футбольним керівником, не вболівальником, а людиною, яка знається на футболі.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: