fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». На кастинг в Запоріжжі прийшла перша любов Влада Ями

20 вересня в ефір вийшов черговий кастинг грандіозного танцювального проекту України «Танцюють всі! – 6». Цього разу свої хореографічні таланти демонстрували жителі рідного міста Влада Ями – Запоріжжя. Цей вечір подарував масу приємних сюрпризів. Але головною несподіванкою стала поява на сцені проекту «Танцюють всі! – 6» Яни Кузьменко. Як виявилося, це перша любов Влада Ями, з якою він не бачився вже багато років. Перше, що хлопець зробив, побачивши давню подругу, – вийшов на сцену і міцно обійняв її.

«Ми реально пройшли всі. У поїздах їли якусь курку, грали в карти і їздили на змагання. Яна взагалі була для мене кумиром. Вона була в старшій групі… Вона думає, що ми були друзями, але я був трошки закоханий», – пояснив Влад Яма настільки теплий прийом конкурсантки.

За роки, що вони не бачилися, у Яни Кузьменко народилися троє діток. Вона щаслива в шлюбі. Коли судді побачили малюків, то спочатку навіть забули, для чого вони приїхали в Запоріжжя. Але конкурс є конкурс. Яна повинна була здивувати членів журі проекту «Танцюють всі! – 6» не історією з життя, а хореографічним талантом. Виступила вона в стилі контемп (який часто ще називають танцем душі). Правда, судді визнали танець Яни кілька непрофесійним і запросили на вечірню хореографію, де дівчина підшліфувала б свої танцювальні здібності.

Перша любов Влада Ями (відео):

Читайте також: