fbpx
Політика

«Путін готовий підтримати і мавпу, щоб не допустити перемоги Януковича в 2015 році», – експерт

 Зараз президент Російської Федерації готовий підтримати українську опозицію під час президентських виборів у 2015 році. Про це розповів політичний діяч і політичний аналітик Павло Нусс.

 «Президент Росії Володимир Путін готовий підтримати українську опозицію і всіх її лідерів на президентських виборах у 2015 році», – запевнив Павло Нусс.

 За словами аналітика, «праймеріз» серед українських кандидатів – підопічних Москви – відбудеться вже під час першого туру президентських перегонів. Вже до другого туру в Кремлі остаточно визначаться зі своїм фаворитом. Після цього росіяни будуть докладати будь-яких зусиль для перемоги «свого» кандидата над чинним президентом Януковичем.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Кремлю потрібно перемогти Віктора Януковича, щоб дезінтегрувати Україну і не допустити її зближення з Євросоюзом», – стверджує експерт.

 Більше того, міркує Павло Нусс, зараз у Кремлі роздратовані тотальною дерусифікацією української влади. Зокрема, навіть правляча партія помітно змінила свої політичні орієнтири, розгорнувши цілу кампанію на підтримку інтеграції до Європейського союзу.

 Володимир Путін чудово розуміє, що, втрачаючи Україну, він втрачає і вплив на неї, а це означає, що «диктат захисту бізнес і політичних інтересів Кремля стає неможливим».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Це не означає, що Україна відходить під контроль Євросоюзу, це означає глобалізовану модернізацію в країні, що є неприпустимою для Росії», – розповів експерт.

 На думку Нусса, кандидат від Кремля повинен буде згорнути програму євроінтеграції України після перемоги на президентських виборах у 2015 році. План дій і тактика будуть такими, щоб не викликати обурення і підозр серед українського населення.

 «Володимир Путін готовий підтримати і мавпу, головне – не допустити перемоги Віктора Януковича», – підсумував аналітик.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: