fbpx
Політика

Олександр Кваснєвський: Юлія Тимошенко повинна поїхати за кордон для операції і лікування

 Під час 10 – ї Ялтинської щорічної зустрічі цікаву думку висловив колишній президент Польщі Олександр Кваснєвський, який відзначив, що колишній прем’єр – міністр України Юлія Тимошенко повинна поїхати для операції і лікування за кордон.

 «Ми очікуємо гуманітарного та гуманного жесту. Думаю, приймуть нашу пропозицію, вона відома: Тимошенко повинна поїхати за кордон для операції і лікування», – наводять ЗМІ слова члена наглядової місії Європарламенту Олександра Кваснєвського.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Олександр Кваснєвський говорить про те, що для лікування Юлії Тимошенко необхідне хірургічне втручання з наступним терапевтичним лікуванням, а через недовіру екс – прем’єра до української медицини її лікування краще проводити поза Україною.

 Раніше в ЗМІ наводилися слова голови Комітету у закордонних справах Європейського парламенту Ельмара Брока, який заявив у Ялті, що в ЄС очікують вирішення питання з Юлією Тимошенко. При цьому Ельмар Брок назвав дату – 15 жовтня, до якої буде заслухано доповідь наглядової місії в складі екс – голови Європарламенту Кокса і колишнього президента Польщі Кваснєвського. Затримка результатів, за словами Ельмара Брока, може створити певні ризики для прийняття позитивного рішення по Україні на вільнюському саміті.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: