fbpx
Політика

Жириновський боротиметься за посаду президента до 90 років

 Голова Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський в ефірі телепрограми "Центральне телебачення" заявив, що має намір брати участь у всіх майбутніх президентських виборах – аж до 2036 року. Вікових обмежень для заняття вищої державної посади не існує, самопочуття у Володимира Вольфовича прекрасне, так чому б не скласти конкуренцію іншим претендентам на цей пост?

 Нагадаємо, Жириновський висував свою кандидатуру на пост президента вже п’ять разів. Він ніколи не набирав достатньої кількості голосів, але кожного разу заручався підтримкою певної частини електорату. Та і проблем з реєстрацією на участь у президентських виборах у лідера ЛДПР ніколи не виникало – його команда працює чітко і злагоджено.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 "У 2018 році я буду брати участь у виборах вшосте, і в 2024 році – всьоме", – безапеляційно заявив Жириновський, нагадавши, що в 2016 році (до часу найближчих виборів) йому виповниться 71 рік. "В 2036 році мені буде 90 років. Ось тоді востаннє піду на вибори. Я хочу бути вірним своїм виборцям", – пояснив лідер ЛДПР.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Жириновський буде боротися за пост президента до 90 років (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: