fbpx
Політика

Мер Лондона збирається в наступному році приїхати до Москви

Як повідомив Гордон Іннс, глава компанії, відповідальної за зв’язки з громадськістю мерії британської столиці, можливо в майбутньому році мер Лондона Борис Джонсон відвідає Москву.

"У нас величезна російська громада в Лондоні, російські інвестори дуже важливі для нашого міста, і наше важливе завдання – залучати не тільки нових туристів, а й нові інвестиції. Ми б хотіли, щоб мер поїхав до Москви в 2014 році, але поки це питання ще розглядається. Можливо, він поїде наступного року, хоча обіцяти поки не можу", – сказав Іннс і додав, що в даний час цей візит обговорюється та узгоджується з мерією Москви.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Іннс у розмові з журналістами також зазначив, що його компанія досить тривалий час працює над тим, щоб залучати до столиці Великобританії якомога більше число росіян. Він також повідомив, що з часом буде створено спеціальний канал в соцмережах російською мовою.

Нагадаємо, мер Лондона Борис Джонсон неодноразово висловлював критичні зауваження на адресу московської влади з приводу заборони гей-парадів у російській столиці.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами : РИА Новости.

Читайте також: