fbpx
Освіта

Медведєв відвідав Московську школу управління “Сколково”

 Прем’єр – міністр Росії Дмитро Медведєв взяв участь у засіданні опікунської і координаційної рад Московської школи управління "Сколково", після чого ознайомився з кращими інноваційними розробками студентів і випускників.

 Підійшовши до дисплея, зображення, на якому проектується не на екран, а на спеціальний потік повітря, Дмитро Медведєв спробував збільшувати, зменшувати, пересувати і перегортати картинки. "Відчуваю себе, як в одному з фантастичних кінофільмів", – поділився враженнями прем’єр – міністр і пообіцяв купити подібний пристрій, як тільки воно буде випускатися серійно. Потім голові російського уряду запропонували ознайомитися з проектом з розробки алгоритмів комп’ютерного зору і інтелектуальних систем. За допомогою цієї технології можна, наприклад, виявляти шахраїв в банках. Також прем’єр – міністру розповіли про "хмарну" інформаційну систему "Медеск", за допомогою якої можна налаштувати смс – оповіщення пацієнтів, організувати дистанційні методи обстеження і багато іншого.

 Після закінчення зустрічі Дмитро Медведєв сфотографувався разом зі студентами та випускниками Московської школи управління "Сколково", яка святкує сьогодні семиріччя.

Медведєв інспектує «Сколково» (відео)

:

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: