fbpx
Політика

Координаційна рада опозиції РФ самоліквідуватися не буде

 Російська Координаційна рада опозиції, що знаходиться на межі розпаду через бажання багатьох його членів залишити структуру, схоже, продовжить своє існування. У всякому разі, на сьогоднішньому засіданні було заявлено, що самоліквідуватися КСВ не буде, а незабаром відбудуться чергові вибори.

 У робочу групу з підготовки до виборів в КСВ увійшли Андрій Ілларіонов, Сергій Давідіс, Ілля Константинов, Володимир Тор, Євгенія Чирикова, Антон Долгих і Яким Палчаєв. Олексій Навальний, який був одним з членів Координаційної ради опозиції, заявив, що ні він сам, ні його команда не будуть брати участі в організації виборів. Найближчий соратник Навального Ілля Яшин взагалі запропонував призупинити роботу органу. «Нам треба зробити, як мінімум, паузу. Сам я не бачу для себе можливості брати участь і не думаю, що потрібно проводити вибори до нового КСВ», – заявив опозиціонер.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Нагадаємо, Координаційна рада опозиції була створена рік тому за підсумками інтернет-виборів. В онлайн-голосуванні взяли участь 80 000 осіб. У КСВ, сформований строком на один рік, увійшли 45 осіб.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: