fbpx
Футбол

Юрій Сьомін: Моє київське «Динамо» завжди боролося за перше місце

 Події в київському «Динамо» протягом сьогоднішнього дня коментували різні фахівці, а в світлі невдач «Динамо» згадуються тренери, що працюють зі столичним клубом до Олега Блохіна. Складно сказати, як би грало «Динамо» з Юрієм Сьоміним або Валерієм Газзаєвим на чолі сьогодні, але такою, як зараз, ситуація в «Динамо» в УПЛ раніше не була.

 6 – е місце в турнірній таблиці УПЛ і поразка у стартовому поєдинку Ліги Європи – це не той результат, який чекали від «Динамо» після серйозного посилення в літнє міжсезоння.

 Сьогодні в ЗМІ з’явилася думка Юрія Сьоміна, який відзначив наступне: «Гравці, здавалося б, хорошого рівня, потрапляючи в команду, не прогресують». Юрій Сьомін говорить про те, що постійно згадуються «якісь старі роки успіхів київського «Динамо», якісь старі перемоги». Російський фахівець вважає, що все давно вже змінилося, а зараз у футболі можна спостерігати нові тренувальні роботи та нові тактичні побудови команд.

 Юрій Сьомін припускає, що «минуле давно пора забути і переключитися, напевно, на той напрямок розвитку футболу, яке прийняли інші українські футбольні клуби – "Шахтар" і "Металіст"».

 «Моє «Динамо» завжди боролося за перше місце. Так – займали і друге. Але нижче другого місця ми ніколи не опустилися б», – підкреслив Юрій Сьомін і додав, що тренерів іноді звільняють за зайняте друге місце, а іноді і за перше.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: