fbpx
Футбол

«Динамо» (Київ): футбольний експерт вважає, що Олегу Блохіну також треба йти у відставку

 Вчора ми повідомляли про появу заяви київського «Динамо» про скорочення тренерського штабу команди. У повідомленні столичного клубу було сказано, що пізніше громадськість дізнається, яку роботу в команді будуть виконувати Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський. Така новина не залишилася непоміченою з боку футбольних експертів.

 Так , Олександр Сопко, коментуючи скорочення тренерського штабу київського «Динамо», зазначив, що Олегу Блохіну тепер буде важче працювати. В ефірі телеканалу «Футбол» Олександр Сопко підкреслив наступне: «Мені здається, що треба в таких випадках чинити більш по-чоловічому і теж йти у відставку. Якщо звільняють твоїх помічників, це пряма недовіра до тебе і твоєї роботи». Футбольний експерт вважає, що «треба бути до кінця чесним і перед помічниками, і перед самим собою, по-чоловічому все це прийняти. Вболівальники і ті, хто симпатизує Блохіну, тільки б оцінили цей жест».

 Олександр Сопко припустив, що керівництво київського «Динамо» могло залишити Олега Блохіна на своїй посаді через можливість «якось керувати командою». «Якщо команда відвернеться від Блохіна, це вже буде просто крах», – резюмує футбольний експерт Олександр Сопко.

 У ЗМІ з’явилася і заява президента "Динамо" Ігоря Суркіса, який повідомив наступне: «Я призначаю головного тренера, а головний тренер визначає собі команду».

 За матеріалами: korrespondent.net, terrikon.com

Читайте також: