fbpx
Суспільство

BIGFOOT crash show пройде в Києві 29 вересня

  Вперше в Україні на арені столичного Льодового стадіону пройде спортивно-розважальне шоу гігантських автомобілів BIGFOOT crash show за участю британської команди монстрів – позашляховиків BIGFOOT 4х4.

29 вересня жителям і гостям столиці представиться можливість стати глядачем екстремальних гонок на Monster Truck, які продемонструють розгони на задніх колесах, стрибки заввишки більше 8 м через 10 легкових автомобілів і безліч інших феєричних трюків. Крім того, всі бажаючі зможуть прокататися на єдиному в Європі 10 – місцевому пасажирському Ride Truck. Варто відзначити, що учасниками перегонів BIGFOOT crash show стане відома команда з Великобританії BIGFOOT 4х4, кращі українські представники – BMX і MTB, команда з асоціації каскадерів «Торнадо», а також олімпійська танцювальна команда Red Foxes.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На завершення залишається сказати, що Monster Truck – автомобіль, як правило  стилізований під пікап, змінений або спеціально побудований з дуже великими колесами, підвіскою з великим ходом і дуже потужним двигуном. Вага такого автомобіля складає від 5,9 до 9 тонн, висота досягає 3,5 метрів, а ширина – 3,6 метрів. Потужність двигунів у даного типу автомобілів перевищує 1000 к.с.

Читайте також: