fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Збірна України 20 вересня зіграє з Італією

Вчора в чвертьфінальному поєдинку на чемпіонаті Європи з баскетболу збірна України, показавши гідну гру, програла команді Хорватії з рахунком 72:84. Таким чином, підопічні Майка Фрателло не змогли вийти у півфінал турніру і припинили боротьбу за звання кращої баскетбольної команди Європи. Тепер збірна України з баскетболу спробує завоювати путівку на чемпіонат світу в турнірі за 5-8 місця на Євробаскеті.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Вже сьогодні о 15:30 за київським часом збірна України зіграє проти Італії. Як складеться цей поєдинок для підопічних Майка Фрателло – сказати складно. Команда Італії вважалася одним з фаворитів Євробаскету-2013, а от Україну багато фахівців не чекали не те що в чвертьфіналі, а навіть у другому груповому етапі. Збірна України довела в ході чемпіонату Європи, що в баскетбол грати вміє, а тому цілком можна чекати сьогодні перемоги над італійцями, які, нагадаємо, у чвертьфіналі програли 77:81 Литві.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У іншому матчі турніру за 5-8 місця сьогодні зіграють збірні Сербії та Словенії, а в півфінальних поєдинках Євробаскету-2013 вболівальники побачать протистояння збірних Литви та Хорватії, а також команд Іспанії та Франції.

Читайте також: