Яценюк розповів, що зробить в першу чергу під час президентства

Заступник директора агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький запевнив, що глава парламентської опозиційної фракції «Батьківщина», керівник політради «Батьківщини» Арсеній Яценюк вже повідомив йому, що збирається робити в першу чергу під час свого президентства. Про це Олексій Голобуцький написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Інформація від одного з депутатів з фракції "Батьківщина". Вчора на засіданні парламентської фракції Арсеній Яценюк заявив, що перше, що він зробить, коли стане президентом, – розпустить нинішній парламент», – повідомив заступник голови агентства моделювання ситуацій. Судячи з усього, додав Олексій Голобуцький, близько 90 % з нинішніх депутатів від фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк не бачить в списку своєї партії на наступних виборах до Верховної Ради України.

Related Post

Нагадаємо, що глава парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час виступу на Ялтинській конференції заявив главі держави Віктору Януковичу, що зараз у них «тимчасове перемир’я». Варто відзначити, що раніше голова фракції «Батьківщина» і політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк запевнив, що на даному етапі всі три лідери опозиційних політичних сил вже визначилися в тому, що висувати єдиного кандидата на президентських виборах будуть в 2-му турі.

«Ми повинні керуватися тим, що вже досягнута домовленість між трьома політичними силами. У мене є документ, який був підписаним 18 серпня 2013 року, – Декларація про координацію дій в боротьбі з режимом Януковича. Під ним стоїть підпис Олега Тягнибока, Віталія Кличка і моя. У документі чітко визначено, що 3 політичні сили від опозиції домовилися висувати єдиного кандидата у другому турі виборів. Такі зараз політичні домовленості», – розповів Яценюк.

За матеріалами: facebook.com

Leave a Comment