fbpx
Політика

Янукович радить Росії йти шляхом європейських стандартів

Президент України Віктор Янукович вважає, що після підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом ніяких проблем між Росією і Україною не буде. Навпаки, українські політики радять сусідній державі також стати на шлях європейських стандартів. Про це глава української держави заявив у п’ятницю, 20 вересня, на відкритті десятого засідання «Ялтинської європейської стратегії».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я переконаний в тому, і ми це питання ставимо, що і Росія – вона також буде йти шляхом європейських стандартів. Так що в найближчому майбутньому не буде протиріч або бар’єрів, які заважали нам будувати наше спільне майбутнє», – підкреслив Віктор Янукович.

У той же час президент України впевнений, що з Митним союзом також буде знайдена своя модель співпраці, що не перешкоджає європейській інтеграції України. Ця модель, на думку глави держави, повинна дати позитивний результат і вирішити проблеми інтеграційних процесів.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: president.gov.ua

Читайте також: