fbpx
Політика

Янукович планує ухилитися від євроінтеграції – Яценюк

 Голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк вважає, що президент України Віктор Янукович серйозно розглядає можливість не підписувати Угоду про асоціацію з Європейським союзом.

«Сьогодні були розкриті всі карти. У мене склалася не просто думка, а чітке розуміння, що робитиме, а що не робитиме президент Янукович», – заявив Арсеній Яценюк.

Як зазначив лідер «Батьківщини», на словах Янукович виступає за асоціацію з Європейським союзом, але при цьому він не готовий виконувати всі умови, необхідні для підписання угоди, зокрема – звільняти Тимошенко.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За словами Яценюка, Янукович не дає чітку відповідь на питання: «Буде підписано угоду з Європою, чи ні?».

Він упевнений, що Янукович розглядає можливість непідписання Угоди про асоціацію як основний варіант.

«Проте у нього ще є час, щоб змінити свою позицію. Залишилось півтора місяці», – додав Яценюк.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як вважає опозиціонер, у президента України зараз є реальна можливість увійти в історію, підписавши Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

«Або він це зробить, або ж залишиться в пам’яті президентом, який не звільнив Тимошенко і тим самим поставив хрест на європейських перспективах України», – зазначив Арсеній Яценюк.

Читайте також: