fbpx
Політика

Янукович переплутав ім’я президента і назвав ЄС і Росію «монстрами»

Україна впевнено рухається шляхом євроінтеграції. Але в цьому аспекті українська сторона не хотіла б протиставляти Захід і Схід. Навпаки, вона виступає за створення єдиного економічного простору «від Ванкувера до Владивостока». У той же час Україна чудово розуміє, що знаходиться між двох вогнів, і вдячна своїм партнерам за розуміння ситуації. Про це в п’ятницю, 20 вересня, заявив президент України Віктор Янукович, відкриваючи 10-те засідання «Ялтинської європейської стратегії» .

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

«Україна між двома великими монстрами – Євросоюзом та Росією. Ми це відчуваємо щодня. Ігнорувати або легковажно ставитися до цього положення ми не можемо. Я дуже вдячний нашим партнерам в Євросоюзі та Росії за розуміння з цього питання», – підкреслив Віктор Янукович.

Не обійшлося на Ялтинському саміті і без казусів. Президент Віктор Янукович, виступаючи перед учасниками та гостями засідання, переплутав прізвище президента Литви. Далю Грібаускайте він назвав «Даля Гріскауте».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: liga.net

Читайте також: