fbpx
Спорт

Володимир Кличко: Повєткін сильний суперник, але моя мета завершити бій нокаутом

П’ятого жовтня в Москві відбудеться один із найбільш очікуваних боксерських поєдинків, під час якого на ринг вийдуть українець Володимир Кличко та росіянин Олександр Повєткін. Напередодні цього поєдинку у ЗМІ раз у раз з’являються слова боксерів про майбутнє протистояння, причому і Кличко, і Повєткін відгукуються один про одного з великою повагою.

Володимир Кличко вважає Олександра Повєткіна найсильнішим суперником, з яким українцеві доводилося «ділити ринг». «Але незважаючи на це, ставлю перед собою мету завершити цей бій нокаутом», – підкреслив Володимир Кличко і додав, що російський боксер «ніколи не програвав і ніколи не бував в нокдауні».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Суперників з таким бездоганним послужним списком у мене не було, мабуть, з самого початку кар’єри. І йому 34, тобто, він знаходиться в розквіті сил. Повєткін заслуговує на повагу», – резюмує Володимир Кличко.

Олександр Повєткін зазначає, що п’ятого жовтня його чекає поєдинок «з найсильнішим супертяжем у світі». «Я завжди вірив у те, що прийде день, і я буду боксувати з Володимиром. Коли ж відбулися промоутерські торги, я знав, що Кличко не відмовиться від бою. Хоча, чесно кажучи, мені байдуже, хто скільки заробляє. Все, про що я турбуюся, це лише те, щоб після бою підняли мою руку», – підкреслив російський боксер.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що раніше був визначений рефері, який обслуговуватиме бій Кличко-Повєткін в Москві. Розсудить українського і російського супертяжів пуерторіканський рефері Луїс Пабон, який раніше вже працював на поєдинках як одного, так і іншого спортсмена.

За матеріалами: isport.ua, sport.ua

Читайте також: