fbpx
Шоу-бізнес

Хлопець Дакоти Джонсон проти того, щоб вона знімалася в «50 відтінках»

Актриса Дакота Джонсон, яка отримала роль в екранізації популярного роману «50 відтінків сірого», поступово починає готуватися до своєї ролі, проте, як повідомляють ЗМІ, через це вона може позбутися свого хлопця – актора Джорді Мастерсона.

 Наскільки відомо, Мастерсон сповідує скандальну релігію – саєнтологію, і постійно скаржиться друзям на те, що відчуває себе дискомфортно, коли думає про те, що його дівчині доведеться зніматися оголеною разом з іншим хлопцем. Його також лякає і те, як багато уваги зараз почали приділяти Дакоті, і складно уявити, що станеться після виходу фільму.

 Джорджі Мастерсон вважає, що Дакота має приєднатися до церкви саєнтології і відмовитися від ролі в «50 відтінках».

 Нагадаємо, що роман «50 відтінків сірого» розповідає історію молодої студентки Анастейші Стіл. За тиждень до випуску з університету, вона, на прохання своєї хворої подруги, бере інтерв’ю у молодого мільярдера Крістіана Грея. Інтерв’ю складається не кращим чином і дівчина вважає, що вже ніколи не побачиться з Греєм, проте через деякий час він з’являється в господарському магазині, де вона працює. Їхнє знайомство триває, але з часом вона дізнається про нестандартні сексуальні захоплення мільярдера, але це її не зупиняє.

Читайте також: