fbpx
Спорт

Стороженко: “ФІФА прийме рішення щодо матчу Україна-Польща до 27 вересня”

  Сергій Стороженко вніс ясність в ситуацію з можливим проведенням матчу відбіркового циклу до ЧС- 2014 в Харкові при порожніх трибунах.

  «У нас на руках документ від ФІФА. У цьому документі 22 сторінки звіту по матчу Україна – Сан – Марино. Я не говорю зараз про ті положення, які описують, на яких хвилинах матчу були запалені фаєри. Тут йдеться про те, що на матчі були вивішені нацистські банери, а також ультраправий банер. Виходячи з даних звіту, також були зафіксовані звуки «мавп», а також їх руху, щодо до гравця збірної України Едмара. Є дуже велика ймовірність того, що нас за це покарають», – повідомляє Стороженко.

 «До 25 вересня ми постараємося встановити особи тих людей, які вели себе невідповідно на матчі. У МВС вже займаються цим питанням. Складно що-небудь сказати про фінальне вирішенні ФІФА, проте в даний момент очевидно лише одне, що до 27  вересня буде ухвалено остаточне рішення щодо матчу Україна – Польща. Тоді ми і дізнаємося, чи зможуть на надпринциповому матчі бути присутніми шанувальники нашої збірної», – додав Сторженко.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: