fbpx
Спорт

У Сочі готова траса для автогонок класу «Формула-1»

Будівництво полотна траси для проведення «Гран -прі Сочі» – етап автоперегони «Формула -1» – завершено для підготовки до першого заїзду. 27 вересня 2013 року у встановлених рамках спортивної програми економічного форуму «Сочі – 2013» відбудуться показові гоночні заїзди. Про це було повідомлено сьогодні, 20 вересня, компанією промоутером «Центр Омега».

За словами заступника генерального директора «Центр Омега» Олега Забари, 3,5 км робочої поверхні треку вже покрито асфальтобетоном, а вздовж всієї траси вже покладений поребрик. У загальній складності, весь об’єкт інфраструктури вже готовий на 80 відсотків. На даний момент, ведуться роботи з оздоблення фасаду будівлі піт-білдінга. За останні кілька тижнів, виріс каркас із залізобетону основної трибуни. Також, закінчено будівництво будівель команд, медичних пунктів і вертолітного майданчика», – повідомляє представник промоутера.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Він також пообіцяв, що шоу болідів «Формула Сочі 2013» стане одним з найбільш яскравих і емоційних спортивних автоподій Росії.

Спеціальними гостями заїзду стануть російські пілоти Віталій Петров та Сергій Сироткін.

Формула-1. Гран-прі Росії в Сочі-2014 (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: