fbpx
Спорт

Кращий боксер світу змушений відмовитися від одного титулу

Американець Флойд Мейвезер, визнаний Всесвітньою боксерською радою кращим боксером світу, на вимогу WBC змушений відмовитися від одного з титулів. Зараз американський боксер володіє званнями чемпіона світу у вазі до 66,7 кг і у вазі до 69,9 кг. Перший титул завойований Мейвезером у вересні минулого року після перемоги над своїм співвітчизником Віктором Ортісом, а другий титул присвоєний американському боксерові за перемогу над мексиканцем Саулом Альваресом 15 вересня поточного року.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Сам Мейвезер поки не визначився, який з титулів він має намір захищати. У листопаді на черговому з’їзді WBC будуть визначені обов’язкові претенденти на кожен з титулів Мейвезера. До цього часу американський боксер повинен дати відповідь, від якого титулу він відмовляється, і відповідно, який титул стає вакантним. Після оголошення рішення Мейвезера в поєдинку за вакантне звання зустрінуться перший і другий номери рейтингу WBC.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Флойду Мейвезеру 36 років. Він ставав чемпіоном світу в п’яти різних вагових категоріях. З 45 поєдинків, проведених на професійному рингу, американський боксер у кожному з них здобув перемогу.

Останній бій Флойда Мейвезера (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: