fbpx
Новини світу

Український священик про євроінтеграцію: “Брама в наш бік відкинеться, і хлине нескінченний потік мусульман”

Протоієрей Євген Максименко (клірик Дніпропетровської єпархії Української православної церкви Московського патріархату) опублікував на сайті храму Різдва Христового статтю, в якій попередив про те, що євроінтеграційний курс української влади «може закінчитися для країни плачевно».

Священик просить звернути увагу на те, що на Європу насувається "наростаючий ком біженців – мігрантів з Близького Сходу". Як тільки Угода про асоціацію з Європейським Союзом буде підписана, «брама в наш бік відкинеться, і хлине нескінченний потік мусульман, яких вже сьогодні відкидають і побоюються в Євросоюзі», – йдеться в статті Євгена Максименко. Протоієрей впевнений, що як тільки перший такий біженець прибуде до України, "розпочнеться повна окупація територій і знищення канонічного православ’я через нагнітання мусульманства".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Далі клірик підкреслює, що Європі Україна не потрібна ні в якому вигляді – ні як споживчий ринок (так як в українців споживча здатність нижче нуля), ні як робсила. Хіба що, Україна потрібна ЄС тільки як «законсервована територія їх володінь», – підсумовує Максименко .

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: