fbpx
Футбол

Даріо Срна: “Дуже багато людей в Україні хочуть, щоб «Шахтар» не був чемпіоном”

Цікаву думку щодо виступів донецького «Шахтаря» в поточному сезоні в УПЛ і в Лізі чемпіонів висловив капітан гірників Даріо Срна.

Сьогодні ввечері ЗМІ наводять слова футболіста, сказані ним в інтерв’ю газеті «Український футбол». «Знаю, що дуже багато людей в Україні хочуть, щоб «Шахтар »не був чемпіоном» , – заявив Даріо Срна, при цьому зазначивши  що клуб з Донецька в останні роки виграв у Україні багато трофеїв , і в даний час  «Шахтар» є лідером українського футболу. «Ігнорувати цей факт просто так не можна» , – підкреслює Даріо Срна і додає: «Подивимося в кінці чемпіонату, як розподіляться місця. У тому, що ми сьогодні в турнірній таблиці не на верхівці, винні самі».

Відзначив Даріо Срна й  відхід з «Шахтаря» у міжсезоння лідерів. Донецький клуб, на думку його капітана, допоміг залишившим команду футболістам опинитися в таких клубах, як «Боруссія», «Челсі» і «Манчестер Сіті». Сьогодні донецький «Шахтар», як зазначає його капітан, «переживає важкий період, через який треба пройти». 

Не оминув своєю увагою Даріо Срна й перемогу «Шахтаря» над « Реал Сосьєдадом» у першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Цю перемогу Даріо Срна назвав «вкрай важливою»  для команди і підкреслив, що «треба більше говорити вже про футболістів, які прийшли, а не про тих, хто виїхав».

За матеріалами : shakhtar.com Фото : shakhtar.com

Читайте також: