fbpx
Спорт

КХЛ. ХК «Донбас» 4:0 виграв у «Северсталі»

 Щойно ХК «Донбас» завершив третій поєдинок у своїй виїзній серії. У Череповці український клуб з рахунком 4:0 обіграв клуб «Северсталь». Ця перемога стала впевненою для ХК «Донбас» в нинішньому розіграші КХЛ.

 Хокеїсти українського клубу в першому періоді закинули у ворота суперників дві шайби. За «Донбас» відзначились Подхрадскі і Робітайл. Другий період поєдинку «Северсталь» – «Донбас» завершився нульовою нічиєю, а в заключному, третьому періоді хокеїсти українського клубу закинули ще дві шайби. Третю шайбу у ворота «Северсталі» закинув Уїлсон. Автором четвертої шайби став Віртанен. До кінця поєдинку рахунок не змінився, і донецький ХК «Донбас» святкує цілком заслужену перемогу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Крім поєдинку в Череповці сьогодні раніше були зіграні три поєдинки, результати яких такі:

 "Металург" (Магнітогорськ) – "Адмірал" (Владивосток) – 4:1 (2:1, 1:0, 1:0)

 "Салават Юлаєв" (Уфа) – "Сибір" (Новосибірськ) – 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)

 "Трактор" (Челябінськ) – "Амур" (Хабаровськ) – 2:1 (0:1 , 0:0 , 1:0 , 0:0 , 1:0) («Трактор» здобув перемогу в серії буллітів).

 Паралельно з Череповецьким матчем у Нижньокамську «Нафтохімік» зустрічався з «Металургом» з Новокузнецька, а в Ярославлі «Локомотив» грав проти клубу із Загреба «Медвешчак». Результати цих поєдинків на даний момент такі: "Нафтохімік" (Нижньокамськ) – "Металург" (Новокузнецьк) 6:3 "Локомотив" (Ярославль) – "Медвешчак" (Загреб) 2:2 (у цьому поєдинку йде овертайм).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 На момент написання статті в КХЛ тривають ще два поєдинки. "Атлант" (Московська обл.) з рахунком 2:1 виграє у "Динамо" (Мінськ), а СКА (Санкт – Петербург) з рахунком 4:1 виграє у московського "Спартака".

 Свій наступний матч ХК «Донбас» зіграє в Санкт – Петербурзі проти СКА.

Читайте також: