fbpx
Кінотеатри

Про вбитого репера Шакурова знімуть фільм

 Компанії Morgan Creek Productions і Emmett/Furla Films оголосили про намір зняти біографічну стрічку про репера Тупака Шакура, загиблого в Лос-Анджелесі в 1996 році у віці 25 років. Продюсером картини виступить мати музиканта Афені Шакур. Інформація про режисера і виконавця головної ролі поки не розголошується, але вже відомо, що зйомки розпочнуться наступного року і будуть проходити в Атланті.

 Три роки тому в пресі вже з’являлася інформація про те, що автор картин «Король Артур», «Стрілець», «Падіння Олімпу» Антуан Фукуа має намір зняти стрічку, присвячену Тупаку Шакурі. Проте з невідомих причин фільм так і не був запущений у виробництво.

 Тупак Шакур, який виступав також під псевдонімами MC New York, 2Pac і Makaveli, до цих пір вважається одним з найуспішніших реп-виконавців. Станом на 2010 рік у світі було продано понад 75 000 000 копій його збірок. Дискографія Тупака Шакура налічує п’ять альбомів, після смерті музиканта було випущено ще шість платівок з  хітами, які раніш не публікувалися. Крім концертної діяльності музикант знявся в одинадцяти картинах.

Тупак Шакур (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: