fbpx
Футбол

Жозе Моурінью: “Критика мене абсолютно не хвилює. Я роблю свою роботу”

Головний тренер лондонського «Челсі» Жозе Моурінью в останні дні зазнав критики за той результат, який показала його команда в двох останніх матчах.

Нагадаємо, що в останньому турі АПЛ «Челсі» з рахунком 0:1 програв «Евертону», а в першому матчі групового раунду Ліги чемпіонів «аристократи» вдома з рахунком 1:2 програли швейцарському «Базелю». Скажемо прямо, навряд чи вболівальники, керівники «Челсі» та фахівці очікували таких результатів від Жозе Моурінью та його команди. «Можу погодитися з деякими критиками, але не з усіма», – каже португальський фахівець і підкреслює наступне: «Хочу нагадати, що ми поки нічого не програли. Ми не вирушили до Ліги Європи, не фінішували третіми в чемпіонаті».

«Головне не те, як ти починаєш, а як закінчуєш», – наводять сьогодні ввечері ЗМІ слова Жозе Моурінью з посиланням на ВВС. За словами португальського фахівця, «Челсі» потребує зміни стилю гри. «Що стосується мого минулого тут – це тільки минуле. Я приїхав створювати новий клуб», – заявив Моурінью і додав, що його часто запитують про те, хотів би він бачити у складі «аристократів» Дідьє Дрогбу. «Це вже історія, і ми повинні мінятися», – підкреслив Жозе Моурінью. «Критика мене абсолютно не хвилює. Я роблю свою роботу, знаю, які кроки маю зробити, щоб чогось досягти», – резюмував тренер «Челсі».

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: