fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Майк Фрателло: «Ми стали кращими десь на 35 очок, які ми програвали в товариських матчах»

Сьогодні на Євробаскеті – 2013 збірна України з рахунком 66:58 виграла у збірної Італії, а завтра, 21 вересня, українська команда буде писати чергову сторінку своєї історії. У матчі за п’яте місце на чемпіонаті Європи з баскетболу збірна України зіграє зі збірною Словенії. Сьогоднішня перемога важлива тим, що збірна України здобула путівку на чемпіонат світу з баскетболу, який, нагадаємо, відбудеться в Іспанії.

Загалом, збірна України в красивій і напруженій боротьбі виграла у Італії і тепер чекає зустрічі зі збірною Словенії. Тренер збірної України з баскетболу Майк Фрателло, коментуючи сьогоднішній успіх своєї команди, зазначив, що збірна Італії «на цьому турнірі показала видатний баскетбол». Говорячи про свою команду, Майк Фрателло відзначив Дмитра Забірченка, сказавши про нього таке: «Це мій старий кінь, який ніколи не псує ситуації. Я довіряю йому в усьому». Зазначив Майк Фрателло і В’ячеслава Кравцова, який, за словами тренера, провів «великий матч в захисному аспекті, в захисті кільця, своїми блок-шотами він зробив різницю».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Сьогодні, як підкреслив Майк Фрателло, «наша лава заслуговує компліментів». «Ми здорово працювали в захисті, ми змушували їх робити складні кидки. Спасибі Євробаскету- 2013, незважаючи на те, що він ще не закінчився – це був чудовий досвід», – сказав Майк Фрателло і додав, що його команда стала «кращими десь на 35 очок, які ми програвали в товариських матчах».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: isport.ua Фото: sport-express.ua

Читайте також: