fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Еліна Карякіна знову самотня

Кілька днів тому на телепроекті «Дом- 2» сталося справжнє диво – Еліна Карякіна вперше за кілька місяців свого перебування на телебудівництві заселилася у міську квартиру з хлопцем. Щасливим обранцем дівчини став Габріель Діас Альварес. Щоправда, у щирість романтичних відносини молодих людей мало хто вірив. І не дарма. Як стало відомо, Еліна Карякіна і її друг оголосили про розрив відносин. Ініціатором розлучення став Габріель Діас Альварес.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Шанувальники не виключають, що з самого початку хлопець переслідував одну мету – покарати зарозумілу Еліну за її поведінку. Для цього він закрутив голову героїні реаліті-шоу «Дом- 2», оточив її ласкою і турботою, закохав у себе, а потім – жорстоко кинув і пішов до «подруги» Еліни Крістіни Лясковець.

Природно, Еліна Карякіна не очікувала такого повороту подій і була в шоці від вчинку свого коханого. Зараз дівчина відмовчується і намагається ні з ким не говорити на тему минулих своїх відносин. Але фанати впевнені, знаючи вдачу і запальний характер учасниці проекту «Дом-2», вона це так просто не залишить і Габріель Діас Альварес сухим з ​​води не вийде.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: