fbpx
Політика

Депутати працюють консолідовано, як ніколи раніше – Фабрикант

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Світлана Фабрикант повідомила, що прийняті парламентом євроінтеграційні законопроекти поступово наближають Україну до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Крім того, нардеп відзначила і те, що парламентарії ще ніколи не демонстрували у сесійній залі таку згуртованість, як зараз.

За її словами, цей тиждень яскраво продемонстрував об’єднання представників усіх політичних фракцій навколо законів, необхідних для асоціації з Європою.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

«Депутати з усіх фракцій продемонстрували таку консолідацію, якої не було практично ніколи. Парламент прийняв майже всі законопроекти, винесені на розгляд», – підкреслила Світлана Фабрикант.

При цьому вона визнала, що були й такі законопроекти, які не вдалося узгодити, однак і вони без особливого шуму були повернуті на доопрацювання в комітети. У той же час, всі основні євроінтеграційні законопроекти були підтримані більш ніж 300 голосами.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Тому можна зробити висновок: якщо всі зрозуміють, що щось потрібно зробити для країни, то, виявляється, ми можемо забути про якісь політичні пристрасті, і злагоджено працювати. За це можна один одному тільки поаплодувати», – додала депутат.

Читайте також: