fbpx
Футбол

«Динамо» (Київ): у тренерському штабі відбулися зміни

Протягом сьогоднішнього вечора у ряді ЗМІ з’являлася суперечлива інформація про зміни в тренерському штабі київського «Динамо». В одних ЗМІ писали про те, що нібито президент столичного клубу чекає відставки Олега Блохіна, в інших же говорили, що, мовляв, Олег Блохін на своїй посаді залишиться, а от його помічники можуть команду покинути. Писали сьогодні і про те, що в «Динамо» нібито приїжджав агент з Німеччини, який зустрівся з керівниками команди. Якщо приїзд агента з Німеччини – правда, то можна згадати імена таких фахівців, як Томас Шааф і Фелікс Магат, які раніше фігурували як можливі кандидати на пост головного тренера київського клубу.

Загалом, інформації було багато, і яка з них виявиться правдою, можна було тільки здогадуватися. Усі сумніви з цього приводу розвіяв офіційний сайт київського «Динамо», повідомивши про те, що тренерський штаб столичного клубу був скорочений. У повідомленні сказано, що Сергій Ребров буде виконувати обов’язки асистента головного тренера, а з воротарями продовжить свою роботу Михайло Михайлов.

«Про інші зміни в тренерському штабі команди, а також про те, які функції в структурі клубу надалі виконуватимуть Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський, буде повідомлено пізніше», – так сказано в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті «Динамо» ( Київ).

За матеріалами: fcdynamo.kiev.ua, isport.ua

Читайте також: