fbpx
Шоу-бізнес

Альона Водонаєва прокоментувала свій роман з Євгеном Папунаішвілі

 Днями в мережу потрапили фотографії пристрасного прощання Альони Водонаєвої з її партнером по проекту «Танці з зірками» Євгеном Папунаішвілі. Багато ЗМІ негайно ж поспішили повідомити про те, що між зіркою реаліті-шоу «Дом- 2» і відомим танцюристом зав’язався жагучий роман.

Пара і правда неймовірно чуттєво виконала свій перший танець на проекті і без зусиль завоювала перше місце, однак це зовсім не означає, що між ними є романтичні почуття.

Очевидці підтвердили, що Водонаєва часто буває в гостях у Євгена, чия репутація танцюриста-ловеласа говорить сама за себе. Тим більше, що у нього вже був роман з телеведучою шоу «Дом -2» Ксенією Собчак, з якою він також брав участь у п’ятому сезоні проекту.

Однак, побачивши свої фотографії в Мережі,  Водонаєва поспішила спростувати свої відносини з Євгеном. У вельми грубій формі і з використанням нецензурних виразів, Водонаєва написала: «Давайте по-чесному! Хоч один, засос покажіть, а потім пишіть про романи, ок?! Як нудно і в порожню спрацювали папарацці. А адже сиділи чекали поки ми поїли і попрощалися! Час свій витратили! У мене коли роман, я цілуюся дещо по-іншому! Вам може показати? Прям на 2 робота, хлопці. Гарного вечора! Я поїхала репетирувати і цілувати свого геніального викладача!».

Навіть після такої заяви, не всі повірили Водонаєвій, яка не раз говорила неправду про своє особисте життя.

Танці з зірками. Альона Водонаєва та Євген Папунаішвілі (Відео):

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: