fbpx
Футбол

Олексій Андронов про «Динамо» (Київ): Чи не час Газзаєва назад?

Вчорашню невдачу київського «Динамо» в стартовому поєдинку групового раунду Ліги Європи проти бельгійського «Генка» продовжують коментувати відомі у світі футболу люди. Сьогодні ми вже наводили думку про гру «Динамо» – «Генк» самих футболістів столичного клубу, а також коментарі екс-футболіста київського «Динамо» Артема Мілевського.

Цікаву думку висловив відомий російський футбольний коментатор Олексій Андронов, слова якого сьогодні наводять ЗМІ з посиланням на Twitter футбольного фахівця. «Ось одне конкретне питання щодо «Динамо» Київ: чому Мбокані не з перших хвилин?», – пише Олексій Андронов і додає наступне: «Говорити про те, що Київ просто «не забив своє» не треба. Не в цьому причина. Забивати треба не своє. А взагалі».

Продовжуючи роздумувати про те, що трапилося вчора в матчі «Динамо» – «Генк» Олексій Андронов підкреслює: « Чи не час Газзаєва назад?… Тоді було набагато краще. І користі було більше. 4 гравці основи зроблені Газзаєвим. Президент клубу відкрито шкодує про його відхід». Крім того, Олексій Андронов відзначає, що гру київського «Динамо» скоро прокоментує екс -наставник команди Юрій Сьомін. «І він має повне право задатися деякими питаннями», – резюмує Олексій Андронов.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: