fbpx
Політика

Яценюк закликав колег по опозиції не порушувати домовленості щодо єдиного кандидата в президенти

Голова парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк нагадав колегам-опозиціонерам від «Свободи» і «УДАРу» про досягнуті раніше домовленості щодо висунення єдиного кандидата на виборах президента в 2015 році. Політик закликав свободівців і ударівці тримати слово і єдиного кандидата висувати в другому, а не в першому турі. На думку Арсенія Яценюка, єдиний кандидат від трьох опозиційних сил у другому турі зможе гарантувати успіх на президентських виборах.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

У той же час нардеп підкреслив, що єдиним кандидатом від опозиції на президентських виборах має бути Юлія Тимошенко. Єдине «але» – необхідно якнайшвидше вирішити питання звільнення екс -прем’єра і зняття з неї судимості.

Нагадаємо, напередодні колишній міністр внутрішніх справ України, лідер Третьої Республіки Юрій Луценко порадив опозиційним силам переглянути свої домовленості і висунути єдиного кандидата в першому турі президентських виборів. На думку політика, в іншому випадку в опозиційному таборі може розпочатих справжня «холодна війна».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: