fbpx
Шоу-бізнес

Шер розкритикувала Майлі Сайрус

  Знаменита співачка Шер, у якої великий досвід виступів, розкритикувала і засудила виступ юної Майлі Сайрус на MTV Video Music Awards.

Майлі Сайрус все ще продовжує пожинати гіркі плоди свого скандального виступу на MTV Video Music Awards. Її надто відвертий номер великодосвідчена співачка і актриса Шер назвала «епічним провалом».

67-річна Шер вважає, що танці Майлі Сайрус зі співаком Робіном Тиком, які імітували статевий акт, були просо жахливими. Шер, запевнивши, що її критика ніяк не пов’язана з її власним вихованням, а лише з низькою якістю виступу 20-річної Майлі, сказала: «Вона могла оголитися, і я б сказала: «Давай, дівчинко». Але номер був просто погано зроблений. Вона не може танцювати, її тіло виглядало жахливо, пісня не була відмінною, просто дівчисько розважилося».

Окремо Шер вирішила пройтися по звичці Майлі висовувати свій язик. Співачка зазначила: «Якщо ти збираєшся зайти так далеко, то тобі варто спершу подумати».

Нагадуємо, що скандальний виступ приніс Майлі Сайрус чимало проблем. Одна з найбільш образливих – рішення головного редактора Vogue Анни Вінтур відкликати обкладинку з Майлі Сайрус за кричущий несмак. Не варто також забувати про те, що Ліам Хемсворт, за таку витівку розірвав з дівчиною відносини, тому що не захотів нашкодити своїй кар’єрі.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: