fbpx
Політика

Експерт: “Стаття Маккейна викликає іронію”

 Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн сьогодні, 19 вересня, в російському інтернет-виданні «Правда.ру» опублікував відповідь на звернення президента Російської Федерації Володимира Путіна.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Путін у газеті New York Times опублікував звернення до американського народу. Джон Маккейн пообіцяв відповісти на цю статтю Путіна, і ось сьогодні відповідь вийшла у світ. У своїй відповіді Маккейн категорично заперечує той факт, що він налаштований проти Росії. А саме про це останнім часом активно говорять у світі. За словами Маккейна, він вірить у велич народу Росії і в його прагнення жити у справедливому суспільстві. Свою критику на адресу Москви політик пояснив тим, що він бажає росіянам такого керівництва, якого б вони заслуговували.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Президент Центру Ніксона Дмитро Саймс прокоментував колонку Маккейна, назвавши її « ніякою» .

«Я відмінно знаю Джона Маккейна і поважаю його. Він довгі роки був членом ради директорів мого центру, відповідно він був одним з моїх керівників. Саме тому про Маккейна я можу говорити або добре, або ніяк. Так от, цю статтю я оцінив як ніяку», – заявив Саймс.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: