fbpx
Політика

Чечетов вважає, що Янукович легко здобуде перемогу на президентських виборах в 2015 році

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що якщо представники опозиційних сил не визначаться з єдиним кандидатом на президентських виборах, то поточному президенту Віктору Януковичу не складе труднощів здобути на них перемогу.

За його словами, за відсутності єдиного кандидата від опозиції, виборча кампанія буде не цікавою, а якщо не буде серйозного конкурента, то Януковичу ніщо не завадить «елегантно і красиво» в’їхати в «Білий дім» на Банковій до 2020 року.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

У той же час, депутат фракції «Батьківщина» Сергій Пашинський стверджує, що опозиція висуне на виборах відразу кількох кандидатів. Він нагадав, що лідери опозиції раніше заявили, що єдиний кандидат від опозиції буде лише в тому випадку, якщо президентські вибори вирішать проводити в один тур. А так, за словами Пашинського, вони не бачать причин, з яких варто було б позбавляти виборців можливості проголосувати за свого кандидата від однієї з опозиційних фракцій, будь то «УДАР», «Свобода»  або «Батьківщина».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Він підкреслив, що якщо вибори будуть проходити в 2 тури, то опозиція просто підтримає того кандидата, який набере найбільшу кількість голосів.

Читайте також: