fbpx
Футбол

ФФУ оштрафувала Луческу на 5 тисяч гривень

 У четвер КДК ФФУ прийняв ряд рішень, що стосуються клубів української Прем’єр – ліги.

 Крім того, головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний дискваліфікований на 1 матч після видалення під час матчу з київським «Арсеналом».

 Харківський «Металіст» повинен виплатити ФФУ 150 тисяч гривень. Харків’яни заплатять за неправомірні дії своїх вболівальників на ОСК «Металіст» під час і після закінчення матчу проти «Динамо» ( Київ).

 «Динамо» оштрафували на 25 тисяч гривень за використання вболівальниками піротехнічних засобів та скандування фанатами нецензурних висловів на адресу «Металіста».

 За порушення головним тренером «Шахтаря» Мірчею Луческу пункту 9 статті 15-го регламенту змагань Прем’єр – ліги України – «обов’язкове рукостискання головних тренерів команд до і після закінчення зустрічі» – румунський фахівець повинен заплатити штраф  5 тисяч гривень. Нагадаємо, що інцидент стався після матчу «Карпати» – «Шахтар», коли Луческу відмовився потиснути руку Севідову.

 У КДК ФФУ завершили розгляд справи про матч між донецьким «Металургом» і «Карпатами». Зокрема, «Карпати» повинні виплатити 150 тисяч гривень за прояв расизму з боку уболівальників.

 За матеріалами: ffu.org.ua

Читайте також: