fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Актор Олексій Панін влаштував дебош у ресторані

 Актор Олексій Панін знову став учасником скандальної події. На цей раз він влаштував дебош в ресторані міста В’язники Володимирської області. Правда, Панін після розмови з поліцейськими склав свої вибачення, проте керівництво закладу не задоволено і вимагає компенсувати збиток за розбитий посуд.

 За словами начальника штабу відділу МВС Росії "В’язниковський" Юрія Соловйова, інцидент стався в понеділок близько 20:00. Співробітники ресторану «В’язники» звернулися до чергової частини із скаргою на актора Олексія Паніна, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розбив посуд. Збиток керівництво ресторану оцінило на суму  10 000 рублів.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 "Наряд виїхав на місце, але Паніна вже не було. Цього дня він давав концерт. Співробітники опитали його після концерту. З його боку ніякого опору не було: дав свідчення, провину визнав і вибачився за свої дії", – розповів представник правоохоронних органів.

 Директор ресторану пояснила, що на момент прибуття в ресторан Панін був уже нетверезий, що викликало його лють – ніхто із співробітників закладу зрозуміти не може. За словами персоналу, Панін став ні з того ні з сього кричати і бити посуд.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Олексій Панін влаштував дебош в ресторані (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: