fbpx
Футбол

Фани “Зеніту” зазнали атаки іспанських хуліганів

 Вболівальники пітерського «Зеніту» повідомили про те, що після матчу з «Атлетіко», який відбувся у Мадриді, на них напали озброєні хулігани іспанського клубу.

 Як повідомляють фанати російського клубу, на десяток шанувальників «Зеніту» здійснила напад група з 25-30 іспанських хуліганів. На нападників не було атрибутики «Атлетіко», проте їх обличчя були закриті спеціальними пов’язками і капюшонами, щоб їх не змогли впізнати.

 «Після закінчення гри ми відвідали бар, який розташований недалеко від стадіону. Раптом на нас напала група іспанських уболівальників. Почалася бійка. Іспанців було в рази більше, ніж нас. В руці у одного з нападників я чітко розгледів ніж, ще деякі з них тримали в руках заточування», – розповідати шанувальник пітерського клубу.

 «Зрозумівши всю складність ситуації, ми почали тікати. Спочатку ми побігли в бік стадіону. Потім почали бігати навколо арени. Нас врятували іспанські стюарди, які пустили нас на стадіон і закрили за нами ворота. Однак кілька з нападників встигли за нами забігти, але зрозумівши, що їх менше, зникли», – додав постраждалий фанат «Зеніту».

 Зазначимо, що матч Ліги чемпіонів між «Атлетіко» і «Зенітом» закінчився з рахунком 3:1 на користь іспанського клубу.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: