fbpx
Політика

«У парламенті треба працювати, а не скидати смс своїм коханкам», – Томенко

 Голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації Микола Томенко, заявив, що на засіданнях українського парламенту «треба працювати, а не скидати смс своїм коханкам». Про це політик сказав, коментуючи представниками ЗМІ ініціативу «Партії регіонів» відгородитися від журналістів у сесійній залі Ради, повідомляє прес-служба Миколи Томенка.

 «Я порадив би народним депутатам України, які, очевидно, приходять на засідання в Верховну Раду не працювати над законопроектами, а скидати смс-ки своїм коханкам, вибирати в Інтернеті автомобілі або інші аксесуари багатого життя, – читати закони, виступати і обгрунтовувати свої поправки до проектів законів, а також захищати своїх виборців», – заявив Томенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 У такому випадку, припустив політик, фотокореспонденти і журналісти-телевізійники не заважатимуть їм працювати у Верховній Раді.

 Замість цього, як розповів опозиціонер, комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації вже підготував два законопроекти, і збирається наполягати на їх прийнятті.

 Зокрема, документи стосуються питань забезпечення максимального доступу ЗМІ та громадськості до діяльності українського парламенту.

 «Зокрема, це стосується обов’язкової Інтернет -трансляції засідань комітетів Верховної Ради України та вільного доступу до засідань парламентських комітетів всіх журналістів, які мають акредитацію у Верховній Раді», – підкреслив Томенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Політик звернув увагу і на те, що зараз одним з аргументів для підтвердження важливості присутності і роботи ЗМІ в залі Верховної Ради є сьогоднішнє виявлення та оприлюднення журналістами факту «кнопкодавства». Зазначимо, що це було помічено з боку представників парламентської більшості під час голосування за призначення суддів.

 За матеріалами: tomenko.ua

Читайте також: