fbpx
Спорт

Малкін і Дацюк увійшли до ТОП-5 форвардів НХЛ

 Нападник хокейного клубу «Піттсбург Пінгвінз» Євген Малкін в рейтингу кращих гравців свого амплуа в Національній Хокейній Лізі зайняв друге місце. Відзначимо, що даний рейтинг складають експерти телеканалу ESPN, і публікується він традиційно перед стартом нового сезону.

 Найкращих хокеїстів Національної Хокейної Ліги визначають фахівці, які кожному з гравців присуджують оцінку за шкалою від 1 до 10 балів. Оцінки ставляться залежно від рівня гри того чи іншого спортсмена.

 Таким чином, Євген Малкін отримав від експертів 9,57 бала. Перше місце в рейтингу кращих нападаючих зайняв одноклубник росіянина Сідні Кросбі, який набрав 9,96 бала. Зазначимо, що в десятку кращих також потрапили ще двоє росіян: Павло Дацюк із «Детройт Ред Уінгз», який зайняв четверту позицію (9,48 бали), а Олександр Овечкін з «Вашингтон Кепіталз» став у цьому рейтингу сьомим (9,13 бали).

 Відзначимо, що в даний рейтинг також потрапив і Ілля Ковальчук, який цього літа перейшов з Національної Хокейної Ліги в петербурзький СКА. Рівень Ковальчука фахівці оцінили в 6,44 бала. Він зайняв 64-позицію.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: