fbpx
Політика

Тимошенко підіграє владі – Чечетов

  Народний депутат України від Партії регіонів Михайло Чечетов, зачіпаючи тему президентських виборів у 2015 році, в черговий раз відзначив, що влада зацікавлена ​​в тому, щоб опозиція не висувала єдиного кандидата. І, як повідомив депутат, Юлія Тимошенко начебто підіграла в цьому владі, коли заявила, що опозиція має висунути на виборах трьох кандидатів.

«Адже, по суті справи, вже вимальовувався один кандидат – пан Кличко. При всій повазі до решти, його «вага» набагато більша», – сказав він.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За його словами, якби Віталій Кличко став єдиним кандидатом від опозиції, то його б підтримали прихильники і інших фракцій, і тоді владі довелося б досить складно на виборах.

«А так, оскільки вони будуть йти нарізно, таке враження, що Юлія Володимирівна нам підіграла», – зазначив Михайло Чечетов.

Він припускає, що Тимошенко спеціально заговорила про трьох кандидатів, оскільки побоюється, що в разі висунення Кличка єдиним кандидатом, про неї всі забудуть. А екс -прем’єр, як стверджує Чечетов, ще хоче залишатися на політичній сцені.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«І вона, як досвідчений режисер, ще може переставляти фігури», – додав депутат.

Він також упевнений, що всі кандидати від опозиції розуміють, що не зможуть вирвати перемогу у Януковича, і йдуть на вибори лише для того, щоб заробити собі очки для наступних виборів, коли Янукович вже не зможе балотуватися.

Читайте також: