fbpx
Футбол

Моурінью: У поганій грі Ето’о винен “Анжи”

Після невдалого поєдинку лондонського «Челсі» зі швейцарським «Базелем» головний тренер британської команди Жозе Моурінью заявив, що камерунський форвард Самуель Ето’о, виступаючи в чемпіонаті Росії за «Анжи», «втратив апетит до гри». Звичайно ж, наставник мотивує футболіста на успіх, але має пройти якийсь час, щоб до камерунця «повернулися його ігрові якості». Моурінью впевнений, що в чемпіонаті Росії у Ето’о «не було мотивації».

Нагадаємо, в першому турі групового етапу Ліги чемпіонів «Челсі» відкрив рахунок, але навіть незважаючи на це, зазнав поразки з рахунком 1:2. Самюель Ето’о вийшов в основному складі «Челсі» і провів на полі весь матч. Коментуючи програш швейцарцям, Жозе Моурінью заявив що він незадоволений результатом, але аж ніяк не шокований, цього і варто було очікувати.

У групі E Ліги чемпіонів крім «Челсі» та «Базеля» виступають «Шальке» (Німеччина) і «Стяуа» (Румунія). Поєдинок німецької команди з суперниками з Румунії закінчився з рахунком 3:0 на користь «Шальке».

Самюель Ето’о грав за «Анжи» два роки (з 2011 до 2013). Після того як махачкалінська команда оголосила про скорочення бюджету, камерунський форвард був проданий в «Челсі».

"Челсі" – "Базель" (1:2) (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: